Hoofdmenu:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met garnalen
Hesp met asperges
Wildpastei
Kalkoenfilet
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met garnalen
Gerookte forelfilet
Kalkoenfilet
Rauwe gedroogde ham met meloen
Rundsgebraad
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met garnalen
Gerookte zachte zalm
½ kreeft
Perzik met tonijnmousse
Rauwe gedroogde ham met meloen
Wildpastei
Koud gedeelte
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met garnalen
½ kreeft
Kalkoenfilet
Rauwe gedroogde ham met meloen
Warm gedeelte
Ragout van everzwijn / aardappelgratin
Zeedduivel “Bretonne” / rijst
Garnituren (bij het koude gedeelte):
Komkommer, geraspte wortelen, rijstschotel, bloemkool, tomatensla, gevulde eieren, aardappelsla, taboulé, pastasalade, 2 sausen, broodjes en boter.