Feest webshop - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Feest webshop

+++ > Traiteur feestprogramma
Afhaalgerechten traiteurlijst Kerstmis / Nieuwjaar 2017-2018

Al deze prijzen zijn geldig vanaf 20 December 2017 tot en met 7 januari 2018
AFHALEN VAN DE SCHOTELS:
- OP 24 EN 31 DECEMBER TSS 15:00 HR. EN 18:00 HR
- OP 25 DECEMBER TSS 10:30 HR EN 13:00 HR
- OP 1 JANUARI TSS 11:00 HR EN 13:00 HR
Andere dagen op afspraak
ALLE PRIJZEN ZIJN PER PERSOON BEHALVE INDIEN ANDERS VERMELD
Aperitiefhapjes

Assortiment koude hapjes (prijs per stuk)

0.80 € Toevoegen

Assortiment warme hapjes (prijs per stuk)

0.95 € Toevoegen

Mondvermakertjes (4 soorten glaasjes, prijs per stuk)

2.00 € Toevoegen
Koude voorgerechten

Wildpastei met witloofconfijt

8.50 € Toevoegen

Tomaat met grijze garnalen

12.00 € Toevoegen

Gerookte forelfilet

6.95 € Toevoegen

Garnalencocktail

13.10 € Toevoegen

Krabcocktail

13.50 € Toevoegen

Zeevruchtencocktail

13.20 € Toevoegen

Gerookte zachte zalm

11.60 € Toevoegen

½ kreeft belle vue

18.85 € Toevoegen

Noorse visschotel

11.60 € Toevoegen

Gemarineerde zachte zalm

11.60 € Toevoegen

Rauwe gedroogde ham met meloen

8.70 € Toevoegen
Soepen
broodjes en boter inbegrepen

Tomatenroomsoep

3.20 € Toevoegen

Minestrone

4.50 € Toevoegen

Knolselderroomsoepje

4.00 € Toevoegen
Warme tussengerechten

½ dozijn scampi’s met kleine groentjes

12.50 € Toevoegen

½ dozijn scampi’s met look

12.00 € Toevoegen

Zeeduivel ( lotte ) met prei

15.20 € Toevoegen

Zeetongfilets “duglere”

15.20 € Toevoegen

Pasteitje met kip

6.45 € Toevoegen

Duo van tongrolletje en zalm op een bedje van boerenkool

14.20 € Toevoegen
Hoofdschotels vlees/wild

Varkensfilet met dijonaise en gebakken witloof

15.50 € Toevoegen

Chateaubriand groentenkrans (3 soorten groenten )

19.95 € Toevoegen

Ballotine van kip met een vulling van kalkoengehakt appel en rozijnen

15.65 € Toevoegen

Filet van hazenrug met groene pepersaus en gebakken witloof

20.80 € Toevoegen

Everzwijngebraad met appelen in de oven en veenbessen

20.20 € Toevoegen

Eendeborst met een mengeling van bospaddestoelen en aardappelgratin

20.00 € Toevoegen

Hindegebraad met appelen en veenbessen

21.60 € Toevoegen
Bij al onze schotels zijn de aardappelen inbegrepen

Kroketten per stuk

0.50 € Toevoegen

Aardappelgratin min, 5 pers ( prijs per persoon)

1.50 € Toevoegen
Hoofdschotels vis

Zeeduivel in filet op bretoense wijze – Hertogin aardappelen

21.45 € Toevoegen

Zeetongfilets “duglere” - Hertogin aardappelen

21.45 € Toevoegen
Desserts

Kerststronk ( gebak ) alleen met kerstmis

4.85 € Toevoegen

Kerststronk ( ijs) alleen met kerstmis

4.85 € Toevoegen

St sylvester-gebak

4.85 € Toevoegen

Kaasschotel ( 5 soorten )

6.20 € Toevoegen

Chocolade mousse met vanille saus

4.55 € Toevoegen

Verrine met een mousse van mascarpone en mango

5.25 € Toevoegen

Tiramisu van sinaasappel en speculoos

5.25 € Toevoegen

Dessertenbuffet ( 5 soorten )

10.50 € Toevoegen
KOUD BUFFET

KOUD BUFFET 1

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Wildpastei
Kalkoengebraad

19.50 € Toevoegen

KOUD BUFFET 2

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte forelfilet
Kalkoengebraad
Rauwe gedroogde ham met meloen
Rundsgebraad

25.10 € Toevoegen

KOUD BUFFET 3

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte zachte zalm
½ kreeft belle vue
Rauwe gedroogde ham met meloen
Wildpastei

32.80 € Toevoegen
Garnituren (bij de drie buffetten)

Komkommersla, aardappelsla, geraspte wortelen, bloemkool, tomatensla, gevulde eieren, rijstschotel,taboulé,pasta salade, broodjes, boter

WARM EN KOUD BUFFET ( minimum 10 personen )

Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
½ kreeft belle vue
Kalkoenfilet
Rauwe gedroogde ham met meloen


Warm gedeelte:
Ragout van everzwijn / aardappelgratin
kabeljauwrug met “duglere” / rijst


Garnituren (bij het koude gedeelte):
Komkommer, geraspte wortelen, rijstschotel, bloemkool, tomatensla, gevulde eieren, aardappelsla, taboulé, pastasalade, 2 sausen, broodjes en boter.

43.50 € Toevoegen

WINTERBBQ

Brochet van scampi
Brochet van kalkoen van 100 gr
Gemarineerde kipfilet
Chipolatta van 80 gr


Garnituren ( saladebar )
Komkommersla, geraspte wortelen, rijstschotel,tomatensla,gevulde eieren, aardappelsla, pastasalade,kozak aardapppelen , mayonaise, broodjes en boter.

20.16 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu