Feest webshop - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Feest webshop

Jaarovergang 2018-2019 > Traiteur
Afhaalgerechten traiteurlijst Kerstmis / Nieuwjaar 2017-2018

Al deze prijzen zijn geldig vanaf 20 December 2017 tot en met 7 januari 2018

Leveringen van de gerechten uit deze lijst gebeuren uitsluitend
vanaf 20 dedember tot en met 8 januari, zelfs indien vroeger besteld.

AFHALEN VAN DE SCHOTELS:
- OP 24 EN 31 DECEMBER TSS 15:00 HR. EN 18:00 HR
- OP 25 DECEMBER TSS 10:30 HR EN 13:00 HR
- OP 1 JANUARI TSS 11:00 HR EN 13:00 HR
Andere dagen op afspraak
ALLE PRIJZEN ZIJN PER PERSOON BEHALVE INDIEN ANDERS VERMELD
Aperitiefhapjes

Assortiment koude hapjes (prijs per stuk)

0.85 € Toevoegen

Assortiment warme hapjes (prijs per stuk)

1.00 € Toevoegen

Mondvermakertjes (4 soorten glaasjes, prijs per stuk)

2.10 € Toevoegen
Koude voorgerechten

Mousse van kruidenham met een coulis van passievruchten

9.50 € Toevoegen

Tomaat met grijze garnalen

12.15 € Toevoegen

Gerookte forelfilet

7.05 € Toevoegen

Garnalencocktail

13.25 € Toevoegen

Krabcocktail

13.75 € Toevoegen

Zeevruchtencocktail

13.50 € Toevoegen

Gerookte zachte zalm

11.70 € Toevoegen

½ kreeft belle vue

18.95 € Toevoegen

Noorse visschotel

11.70 € Toevoegen

Gemarineerde zachte zalm

11.70 € Toevoegen

Rauwe gedroogde ham met meloen

8.80 € Toevoegen
Soepen
broodjes en boter inbegrepen

Tomatenroomsoep

3.30 € Toevoegen

Pompoenroomsoepje met grijze garnalen

4.60 € Toevoegen

Pastinaaksoepje met ganda snippers

4.50 € Toevoegen
Warme tussengerechten

½ dozijn scampi’s met kleine groentjes

12.60 € Toevoegen

½ dozijn scampi’s met look

12.10 € Toevoegen

Zeeduivel ( lotte ) met prei

15.30 € Toevoegen

Zeetongfilets “duglere”

15.30 € Toevoegen

Pasteitje met kip

6.50 € Toevoegen

Kabeljauwhaasje op een bedje van erwtenpuree met gekonfijte kerstomaten

14.20 € Toevoegen
Hoofdschotels vlees/wild

Varkensfilet met dijonaise en gebakken witloof

15.60 € Toevoegen

Chateaubriand groentenkrans (3 soorten groenten )

20.05 € Toevoegen

Kalkoengebraad opgevuld met peren en veenbessen / knolselderblokjes / amandelkroketten

15.95 € Toevoegen

Filet van hazenrug met groene pepersaus en gebakken witloof

20.90 € Toevoegen

Everzwijngebraad met appelen in de oven en veenbessen

20.30 € Toevoegen

Hindesteak met bospaddestoelen met groene kruiden aardappelgratin

21.95 € Toevoegen

Hindegebraad met appelen en veenbessen

21.50 € Toevoegen
Bij al onze schotels zijn de aardappelen inbegrepen

Kroketten per stuk

0.50 € Toevoegen

Aardappelgratin min, 5 pers ( prijs per persoon)

2.00 € Toevoegen
Hoofdschotels vis

Zeeduivel in filet op bretoense wijze – Hertogin aardappelen

21.65 € Toevoegen

Zeetongfilets “duglere” - Hertogin aardappelen

21.65 € Toevoegen

Kabeljauwhaasje op een bedje van erwtenpuree met gekonfijte kerstomaten.

21.65 € Toevoegen
Desserts

Kerststronk ( gebak ) alleen met kerstmis

4.90 € Toevoegen

Kerststronk ( ijs) alleen met kerstmis

4.90 € Toevoegen

St sylvester-gebak

4.90 € Toevoegen

Kaasschotel ( 5 soorten )

6.35 € Toevoegen

Chocolade mousse met vanille saus

4.60 € Toevoegen

Verrine van crème renversée geparfumeerd met mandarijnethee

5.25 € Toevoegen

Panna cotta met frambozen

5.25 € Toevoegen

Dessertenbuffet ( 5 soorten )

10.60 € Toevoegen
KOUD BUFFET

KOUD BUFFET 1

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Wildpastei
Kalkoengebraad

19.80 € Toevoegen

KOUD BUFFET 2

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte forelfilet
Kalkoengebraad
Rauwe gedroogde ham met meloen
Rundsgebraad

25.50 € Toevoegen

KOUD BUFFET 3

Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte zachte zalm
½ kreeft belle vue
Rauwe gedroogde ham met meloen
Wildpastei

33.20 € Toevoegen
Garnituren (bij de drie buffetten)

Komkommersla, aardappelsla, geraspte wortelen, bloemkool, tomatensla, gevulde eieren, rijstschotel,taboulé,pasta salade, broodjes, boter

WARM EN KOUD BUFFET ( minimum 10 personen )

Koud gedeelte:
Gegarneerde verse zalm
Tomaat met grijze garnalen
½ kreeft belle vue
Kalkoenfilet
Rauwe gedroogde ham met meloen


Warm gedeelte:
Ragout van everzwijn / aardappelgratin
Kabeljauwrug met “duglere” / rijst


Garnituren (bij het koude gedeelte):
Komkommer, geraspte wortelen, rijstschotel, bloemkool, tomatensla, gevulde eieren, aardappelsla, taboulé, pastasalade, 2 sausen, broodjes en boter.

43.80 € Toevoegen

WINTERBBQ

Brochet van scampi
Brochet van kalkoen van 120 gr
Gemarineerde kipfilet
Chipolatta van 100 gr


Garnituren ( saladebar )
Komkommersla, geraspte wortelen, rijstschotel,tomatensla,gevulde eieren, aardappelsla, pastasalade,kozak aardapppelen , mayonaise, broodjes en boter.

21.00 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu