Hoofdschotels vis - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdschotels vis

Traiteur webshop > Gerechten
Prijzen per persoon
Bij de visgerechten worden hertoginnen aardappelen of rijst geserveerd.
Opgelet, wel apart bestellen onderaan de lijst.

059. forelfilets in riesling

11.45 € Toevoegen

060. rivierpaling in’t groen

15.25 € Toevoegen

061. rivierpaling in roomsaus

15.25 € Toevoegen

062. zeetongfilets op normandische wijze

20.15 € Toevoegen

063. zeetongfilets “ duglérè"

20.15 € Toevoegen

064. zeetongfilets gevuld met zalm en omringd met druiven

21.80 € Toevoegen

065. zeeduivel met prei

20.25 € Toevoegen

066. zeeduivel met krokante groentjes

20.25 € Toevoegen

067. grietfilets met kleine groentjes

22.25 € Toevoegen

068. grietfilets thermidor

22.25 € Toevoegen

069. zalmfilet met dragonsaus

17.00 € Toevoegen

070. zalmfilet op een bedje van oesterzwammen

18.00 € Toevoegen

071. tarbotfilets “dulgèré”

24.00 € Toevoegen
hertoginnen aardappelen of rijst?

hertoginnen aardappelen

0.00 € Toevoegen

rijst

0.00 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu