Hoofdschotels vis - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdschotels vis

Traiteur webshop > Gerechten
Prijzen per persoon
Bij de visgerechten worden hertoginnen aardappelen of rijst geserveerd.
Opgelet, wel apart bestellen onderaan de lijst.

059. Forelfilets in riesling

11.55 € Toevoegen

060. Rivierpaling in’t groen

15.35 € Toevoegen

061. Rivierpaling in roomsaus

15.35 € Toevoegen

062. Zeetongfilets op normandische wijze

20.25 € Toevoegen

063. Zeetongfilets “ duglérè"

20.25 € Toevoegen

064. Zeetongfilets gevuld met zalm en omringd met druiven

21.90 € Toevoegen

065. Zeeduivel (Lotte) met prei

20.35 € Toevoegen

066. Zeeduivel (Lotte) met krokante groentjes

20.35 € Toevoegen

067. Grietfilets met kleine groentjes

22.35 € Toevoegen

068. Grietfilets thermidor

22.35 € Toevoegen

069. Zalmfilet met dragonsaus

17.10 € Toevoegen

070. Zalmfilet op een bedje van oesterzwammen

18.10 € Toevoegen

071. Tarbotfilets “dulgèré”

24.10 € Toevoegen
hertoginnen aardappelen of rijst?

Hertoginnen aardappelen

0.00 € Toevoegen

Rijst

0.00 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu