Suggesties - Traiteur Jos de Kok
Ga naar de inhoud
Hoofdmenu:
×
Home
Historiek
Media
Foto
Video
Awards
Award 2017
De vriendelijkste
Ligging
Contact
Weekmenu's
Week 08
Week 09
Week 10
Week 11
Week 12
Week 13
Week 14
Week 15
Week 16
Week 17
Week 18
Week 19
Week 20
Week 21
Week 22
Dansavond
+++
+++
+++
+++
ISI
Geen PDF?
Suggesties
+++ > Gerechten
Onze speciale suggesties:
Voorgerechten:
118. salade van lauwe geitekaas met noten
(amandelen, hazelnoten, cashewnoten en walnoten )
9.00 €
119. zeeduivel met een coulis van groene pepers
14.50 €
120. mousse van langoustines omringd met een coulis van frambozen
17.00 €
121. salade van lauwe kalfszwerikken en kreeft
23.00 €
Soepen:
122. heldere bouillon van garnalen en krokante groentjes
8.50 €
123. waterzooi van zalm en zeeduivel
9.00 €
124. roomsoepje van de noordzee
8.50 €
Tussengerechten:
125. St jacobsoesters op een bedje van spinazie overgoten met een lichte currysaus
17.00 €
126. St jacobsoesters met een chiffonade van witloof en rode peperpuree
17.00 €
127. timbaaltje van st jacobsoesters en scampi’s met krokant groentjes
19.00 €
128. roulade van gerookte zalm opgevuld met een mousse van scampi’s en overgoten met een sinaassaus
18.00 €
129. gegratineerde oesters overgoten met een fluwelen chablissaus
18.50 €
Hoofdschotels:
130. eendeborst met tuingarnituur (3 soorten groenten naar keuze)
22.00 €
131. struisvogelfilet met knapperige kleine groentjeblokjes
23.00 €
132. zeeduivel op bretoense wijze
25.00 €
133. zeetongfilets opgevuld met een mousse van scampi’s
25.00 €
134. kabeljauwrug op een bedje van prei en bijgestaan door een lichte Chablissaus
27.00 €
Desserts:
135. krokant tulpje met ijs, fruitcoulis en vers fruit
6.50 €
136. palet van desserts ( op bord, min. 10 pers.)
8.50 €
137. dessertbuffet ( min. 20 pers )
12.00 €
138. koude frambozensabayon
6.50 €
139. koude kriekensabayon
6.50 €
Home
|
Historiek
|
Media
|
Ligging
|
Contact
|
Weekmenu's
|
Dansavond
|
+++
|
+++
|
+++
|
+++
|
ISI
|
Geen PDF?
|
Algemene Site Map
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud
|
Terug naar het hoofdmenu
Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.