Suggesties - Traiteur Jos de Kok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Suggesties

+++ > Gerechten
Onze speciale suggesties:
Voorgerechten:

118. salade van lauwe geitekaas met noten

(amandelen, hazelnoten, cashewnoten en walnoten )

9.00 € Toevoegen

119. zeeduivel met een coulis van groene pepers

14.50 € Toevoegen

120. mousse van langoustines omringd met een coulis van frambozen

17.00 € Toevoegen

121. salade van lauwe kalfszwerikken en kreeft

23.00 € Toevoegen
Soepen:

122. heldere bouillon van garnalen en krokante groentjes

8.50 € Toevoegen

123. waterzooi van zalm en zeeduivel

9.00 € Toevoegen

124. roomsoepje van de noordzee

8.50 € Toevoegen
Tussengerechten:

125. St jacobsoesters op een bedje van spinazie overgoten met een lichte currysaus

17.00 € Toevoegen

126. St jacobsoesters met een chiffonade van witloof en rode peperpuree

17.00 € Toevoegen

127. timbaaltje van st jacobsoesters en scampi’s met krokant groentjes

19.00 € Toevoegen

128. roulade van gerookte zalm opgevuld met een mousse van scampi’s en overgoten met een sinaassaus

18.00 € Toevoegen

129. gegratineerde oesters overgoten met een fluwelen chablissaus

18.50 € Toevoegen
Hoofdschotels:

130. eendeborst met tuingarnituur (3 soorten groenten naar keuze)

22.00 € Toevoegen

131. struisvogelfilet met knapperige kleine groentjeblokjes

23.00 € Toevoegen

132. zeeduivel op bretoense wijze

25.00 € Toevoegen

133. zeetongfilets opgevuld met een mousse van scampi’s

25.00 € Toevoegen

134. kabeljauwrug op een bedje van prei en bijgestaan door een lichte Chablissaus

27.00 € Toevoegen
Desserts:

135. krokant tulpje met ijs, fruitcoulis en vers fruit

6.50 € Toevoegen

136. palet van desserts ( op bord, min. 10 pers.)

8.50 € Toevoegen

137. dessertbuffet ( min. 20 pers )

12.00 € Toevoegen

138. koude frambozensabayon

6.50 € Toevoegen

139. koude kriekensabayon

6.50 € Toevoegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu